هفته گذشته، هواوی خانواده گوشی آنر ۵۰ را در سه نسخه معمولی، Pro و SE مجهز به صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی رونمایی کرد.
در شرایطی که تقریبا تمامی اطلاعات مربوط به پرچمداران سری آنر هواوی به بیرون درز کرده بود، این کمپانی هفته گذشته از خانواده Honor 50 رونمایی کرد. این سری گوشی ها از صفحه نمایش هایی با نرخ بازیابی ۱۲۰ هرتز، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و شارژ سریع با نرخ ۱۰۰ وات برخوردار هستند.
همچنین نسخه های معمولی و حرفه ای گوشی آنر ۵۰ از چیپست های اسنپدراگون ۷۷۸G بهره می برند، درحالیکه نمونه SE که ارزان قیمت ترین عضو این خانواده به شمار می رود نیز به چیپست های دایمنسیتی ۹۰۰ مدیاتک تجهیز شده است.
نسخه های استاندارد و Pro گوشی آنر ۵۰
ظبیعتا قدرتمندترین عضو خانواده Honor 50، نسخه حرفه ای آن است. این محصول به صفحه نمایشی ۶٫۷۲ اینچی AMOLED تجهیز شده است که رزولوشن فول اچ دی پلاس دارد و نرخ ریفرش آن ۱۲۰ هرتز است. علاوه بر این، دو دوربین سلفی (۳۲ و ۱۲ مگاپیکسلی) هم در حفره کپسول مانند بالای صفحه نمایش قرار گرفته اند. این صفحه نمایش، نرخ سمپلینگ ۳۰۰ هرتزی را ارائه می دهد و نرخ ریفرش داینامیک در آن باعث بهینه سازی در مصرف انرژی خواهد شد.
از سوی دیگر، نمونه استاندارد گوشی آنر ۵۰ هم در ابعاد و مشخصات صفحه نمایش، مشابه نسخه Pro است و تنها تفاوت آن ها در تعداد دوربین هاست که در نسخه معمولی به یک عدد تنزل داشته است.
در قسمت پشتی، هر دو محصول، از طراحی مشابه و جدیدی برای دوربین بهره می برند که در درون دو شیار بزرگ دایره ای قرار دارد. دوریبن اصلی هر دو محصول، ۱۰۸ مگاپیکسلی است که درون رینگ بالایی قرار گرفته و از تکنولوژی ادغام تصاویر ۹ در ۱ استفاده می کند. همچنین، دوربین های دیگری که در ماژول دوربین این دو گوشی قرار گرفته اند هم متشکل از یک نمونه هشت مگاپیکسلی فوق عریض و دو نمونه دو مگاپیکسلی دیگر که به ترتیب برای ثبت تصاویر ماکرو و سنجش عمق کاربرد دارند، می باشد.
نسخه های استاندارد و Pro از Honor 50 همچنین نخستین محصولاتی هستند که از چیپست های اسنپدراگون ۷۷۸% کوالکام بهره می برند. این تراشه ها، یک پردازشگر Kryo 670 را در دل خود دارند و در کنار آن نیز واحد پردازش گرافیکی Adreno 642L جای گرفته است که عملکردی مشابه با ۷۸۰G را ارائه می دهد. همچنین، حضور هشت یا دوازده گیگابایت رم در این محصول نیز تضمین کننده قدرت بالای سخت افزاری آن است.
هواوی، محصولات جدیدش را به سیستم عامل اندروید ۱۱ و رابط Magic UI 4.2 مجهز کرده است. همچنین، در دل نسخه استاندارد این گوشی، باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی جای گرفته است، درحالیکه نسخه حرفه ای، به باتری قدرتمندتری ۴۳۰۰ میلی آمپرساعتی تجهیر شده است. همچنین، توان شارژ سریع در نسخه استاندارد ۱۰۰ وات و در نسخه حرفه ای ۶۶ وات است.
شروع قیمت Honor 50 نسخه معمولی از ۴۲۰ دلار بوده و نسخه حرفه ای از ۵۸۰ دلار قیمت گذاری شده است.
Honor 50 SE
صفحه نمایش نسخه SE هم ۶٫۷۸ اینچی بوده و از پانل های LCD تخت بهره می برد. نرخ بازیابی این صفحه نمایش برابر با ۱۰ هرتز است و یک حفره در قسمت بالا و مرکز صفحه نمایش، برای تعبیه دوربین سلفی قرار گرفته است. دوربین پشتی این نمونه هم همچنان از حسگر اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده می کند، اما در کنار آن تنها یک نمونه فوق عریض هشت مگاپیکسلی و یک دوربین دو مگاپیکسلی ماکرو به کار رفته اند.
مهم ترین تغییر نسخه SE در مقایسه با نسخه های دیگر در بخش پردازشی رخ داده است که در آن شاهذ استفاده از تراشه های ارزان قیمت تر و ضعیف تر Dimensity 900 مدیاتک هستیم. در کنار این چیپست ها نیز هشت گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی به کار رفته اند. این محصول، به یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز است که با نرخ ۶۶ وات شارژ می شود. همچنین، Magic UI 4.2 که بر پایه اندروید ۱۱ پایه ریزی شده است، بر روی این گوشی هم نصب خواهد بود. قیمت این گوشی از ۳۷۵ دلار آغاز شده و شروع فروش آن از دوم جولای است.